Va passar per la nit de Nadal

Agressió sexual a la Seu d'Urgell: detingut un tercer noi

Una noia de 19 anys va denunciar tocaments per un grup de sis nois en una discoteca

clipboard01

clipboard01

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos han detingut un noi de 21 anys, de nacionalitat andorrana i veí d’Andorra, per la seva presumpta participació en l’agressió sexual a una noia en un local d’oci de la Seu d’Urgell (Lleida) la nit del 24 de desembre.

Segons ha informat la policia catalana, l’arrest va tenir lloc a les 20.00 hores de dilluns. El 28 de desembre els Mossos també van detenir un altre noi que, després de prestar declaració davant de la jutge, va quedar en llibertat amb càrrecs.

Així mateix, el dia 2 la titular del Jutjat d’Instrucció número 1 de la Seu d’Urgell va deixar en llibertat un altre noi detingut per aquesta presumpta agressió sexual.

Notícies relacionades

La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions, ja que, segons va publicar el Col·lectiu Feminista de la Seu d’Urgell, en l’agressió hi podrien haver participat fins a sis nois. 

Una noia de 19 anys va denunciar el 28 de desembre tocaments per part de sis nois a la Seu d’Urgell durant la nit de Nadal. Els fets van succeir, segons el seu relat, a l’espai d’oci nocturn de La Murga. Segons el Col·lectiu Feminista de l’Alt Urgell, cinc dels nois són andorrans i el sisè és de la Seu.