ESDEVENIMENT

Un cotxe oficial dels Jocs Mediterranis atropella un nen de cinc anys

El conductor, que triplicava la taxa d'alcoholèmia, va fugir però després es va entregar

El menor es troba en estat greu a l'UCI de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona

zentauroepp43869898 jjmm 13 tarragona  catalu a    20 6 2018  la ciudad de tarra180626123310

zentauroepp43869898 jjmm 13 tarragona catalu a 20 6 2018 la ciudad de tarra180626123310 / Jesus Diges

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un nen de cinc anys de nacionalitat irlandesa ha estat atropellat aquesta nit en un pas de vianants de Salou per un vehicle oficial dels Jocs Mediterranis de Tarragona, segons ha avançat el 'Diari de Tarragona'. El menor es troba en estat greu a l’UCI de l’Hospital Joan XXIII de Tarragona.

El nen, que està de vacances amb la seva família a la Costa Daurada, estava creuant un pas a la plaça de Venus, al límit entre els termes municipals de Salou i Cambrils, cap a les 23.45 hores quan el cotxe, un Toyota Auris, va passar a tota velocitat i va atropellar el petit.

El conductor vafugir, però poc després, a les 0.30 hores, es va personar juntament amb un familiar a les dependències de la Policia Local de Salou. Allà va ser sotmès a una provad’alcoholèmia i va triplicar la taxa permesa per la llei.

El conductor ha estat imputat per un delicte contra la seguretat i per un altre d’omissió del deure de socors.

Fora d’horari laboral

Segons ha informat l’organització dels Jocs Mediterranis en un comunicat, es tracta d’un treballador "d’una empresa externa proveïdora de serveis, aliena al personal de l’organització i a l’estructura directa del comitè organitzador." A més, la nota assenyala que l’home es trobava fora del seu horari laboral quan va tenir lloc l’atropellament.

El conductor ha estat apartat de tota activitat de manera immediata en espera de les actuacions policials.

Notícies relacionades

Per la seva banda, el nen segueix aquest dimarts en estat greu, però evoluciona favorablement i no es tem per la seva vida.

El comitè organitzador dels Jocs ha lamentat profundament els fets i s’ha posat a disposició de la família del petit i de totes les parts implicades.