REBEL A L'AUTOPISTA

Una furgoneta se salta 26 peatges en un any

Els Mossos detenen el conductor, que va envestir en tres ocasions la barrera a la C-16

5b618d9e-e8dc-4da0-be42-387f83e0abe2-hd-web / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra han detingut el conductor d’una furgoneta que l’últim any ha passat 26 vegades diversos peatges de l’AP-7 i la C-33 sense pagar i que en les últimes setmanes va envestir en tres ocasions la barrera d’un punt de pagament a la C-16 a Castellbell i el Vilar (Vallès Oriental).

Segons han informat aquest dimecres els Mossos d’Esquadra, el conductor, acusat d’un delicte de danys i un altre d’estafa, va causar desperfectes a les barreres de la C-16 valorats en uns 1.100 euros, mentre que l’impagament de la tarifa dels peatges que es va saltar de manera reiterada durant l’últim any ascendeix fins als400 euros.

El detingut, un home de 39 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Sant Celoni (Vallès Oriental), que té antecedents, ha quedat en llibertat amb càrrecs després del seu arrest dilluns passat a Manresa (Bages), a l’espera de ser citat pel jutge.

Denúncia de les concessionàries

Els Mossos van iniciar la investigació a començaments d’aquest mes de maig, després que diverses empreses concessionàries d’autopistes de peatge, com l’AP-7, la C-33 i la C-16, van denunciar que hi havia una furgoneta de color blanc que se saltava les barreres de manera reiterada.

Segons els investigadors, durant aquest mes de maig el conductor va envestir en tres ocasions la barrera del peatge de la C-16 a Castellbell i el Vilar, on, segons les imatges de les càmeres de seguretat de la concessionària, es veu com la furgoneta blanca no redueix la marxa i passa el punt de pagament després de trencar la barrera.

Notícies relacionades

A més, segons els Mossos, entre el 25 de maig de l’any passat i el 22 de maig passat el mateix vehicle va passar 26 vegades sense abonar el pagament de diferents peatges de l’AP-7 i la C-33,passant just darrere d’un altre vehicle que sí que pagava l’import, segons s’aprecia en les imatges de les càmeres de les concessionàries.

Els Mossos han comprovat que en tots els casos el vehicle infractor era una furgoneta conduïda pel mateix home, que va ser detingut dilluns passat després de ser localitzat a Manresa.