SINISTRE DE MATINADA

Dos morts i 49 ferits en un accident d'autobús a Còrdova

Quatre de les víctimes estan greus

1
Es llegeix en minuts

Dues persones han mort i 49 més han resultat ferides al col·lisionar aquesta matinada un autobús de passatgers amb un camió al terme municipal de Montoro (Còrdova). Dues de les víctimes es troben ingressades en estat molt greu, mentre que dues més estan en estat greu. Els dos morts són els conductors de l'autobús sinistrat. El conductor del camió implicat en la col·lisió va resultar il·lès i va donar negatiu en el test d'alcoholèmia.

El sinistre es va produir minuts abans de les 3.00 de la matinada al quilòmetre 361 l'autovia A-4, al terme de Montoro, al xocar contra un camió estacionat per una avaria un autobús que realitzava la línia entre Madrid i Algesires.

Notícies relacionades

A l'autobús viatjaven passatgers de nou nacionalitats diferents, entre ells 31 d'origen marroquí, 16 espanyols, un colombià, un equatorià i un nord-americà, segons ha informat la Junta d'Andalusia. Entre el passatge hi havia diversos menors, que estan il·lesos i segueixen a l'hospital cordovès a l'espera de l'evolució dels seus familiars.

Segons la Junta, minuts abans de les 03:00 hores de la matinada el servei 112 va rebre una primera trucada d'un particular que alertava d'un camió avariat al quilòmetre 361 de la A-7 (sentit Madrid) i instants després nous avisos a emergències van informar de la col·lisió d'un autobús de passatgers contra el vehicle.