Atacava i robava les seves víctimes

La jutge acaba la investigació contra la dona que «caçava» homes a Badoo

Acusa la veneçolana Candy Arrieta, coneguda com a «Dulce Ángel» a la xarxa social de contactes, d'assassinat, detenció il·legal, estafes i amenaces

Enviava missatges i vídeos en els quals oferia sexe per atreure homes i robar-los. «M'agraden els madurets», va escriure a un d'ells

zentauroepp50757434 candy arrieta191105185912

zentauroepp50757434 candy arrieta191105185912

2
Es llegeix en minuts
Vanesa Lozano
Vanesa Lozano

Redactora

Especialista en Sucesos

ver +
Luis Rendueles
Luis Rendueles

Redactor

Especialista en sucesos, investigació

ver +

La coneguda com a «assassina de Badoo», Hedangelin Candy Arrieta, està més a prop d’asseure’s al banc dels acusats acusada d’assassinat, detenció il·legal, amenaces i estafes. La jutge María José Bello, encarregada del cas, ha dictat una interlocutòria amb què tanca el sumari i les investigacions contra ella, contra la seva parella, el marroquí Mohamed Achraf, i un còmplice, José Antonio Meléndez, segons ha conegut EL PERIÓDICO. Els tres seran jutjats a l’Audiència de Saragossa.

Segons les investigacions de la Guàrdia Civil, Candy Arrieta, una dona veneçolana de 34 anys que es feia anomenar «Dulce Ángel» a la xarxa social de contactes Badoo, atreia homes amb imatges i missatges pujats de to. Així, els convencia per veure’s i tenir sexe amb ella a Pedrola (Saragossa), el poble on vivia. Una vegada que les víctimes arribaven a aquesta localitat, eren assaltades i colpejades per la dona i la seva parella, Mohamed Achraf.

Tres víctimes

La trama va enganyar i va atacar amb el ganxo de Candy tres homes entre el juliol i el setembre del 2019. El primer en picar va ser un camioner romanès, que va acudir al poble per trobar-se amb la dona. Li van robar el seu cotxe, un Renault Clío, el seu telèfon mòbil i 50 euros. Tot just un dia i mig després, Candy va convèncer un altre home que va conèixer a Badoo perquè anés a veure-la. Aquesta vegada es tractava d’un empresari de 58 anys, divorciat i de Tudela (Navarra). La dona el va atreure enviant-li missatges com «m’agraden madurets» i imatges en les quals se la veia amb molt poca roba. 

Després de rebre una videotrucada de Candy, que llavors es feia dir «Bella» a Badoo, el 4 de setembre l’home va sortir amb tren per trobar-se amb ella. Tot just arribar, va ser colpejat al cap amb una clau anglesa pel nòvio de Candy, després el van lligar de peus i mans, el van ficar al maleter d’un cotxe i li van treure la targeta de crèdit a punta de pistola, segons consta en el sumari del cas. El van amenaçar també de tallar-li un dit.

Un assassinat

La seva tercera víctima no va sobreviure. Es tractava d’un altre home gran de 50 anys i separat. José Antonio Delgado era un informàtic que vivia a Getxo (Biscaia) i que Candy va tornar a seduir per Badoo. En el seu cas, quan va arribar a la trobada de la dona, el van colpejar fins a deixar-lo inconscient. Li van robar uns 1.500 euros i un Mercedes d’alta gamma que van vendre després per internet per 10.000 euros. Després, el van enterrar viu en un paratge als afores de Pedrola.

Notícies relacionades

La família de l’empresari va denunciar la seva desaparició i la Guàrdia Civil va trobar el seu cadàver el 27 de setembre. Quan van registrar la nau en la qual vivien Candy i el seu nòvio, van trobar també joies, diners i altres objectes que havien robat als homes que queien a la seva teranyina, incloent un pal de golf i unes ulleres graduades de l’empresari basc que van matar.

Candy Arrieta i la seva parella són a la presó des del 5 d’octubre. També és a la presó el seu còmplice en un dels atacs. Les investigacions de l’UCO de la Guàrdia Civil van descobrir que la dona va arribar a Espanya, va demanar asil polític i va passar per la zona de València, on hauria conegut la seva futura parella, un home amb antecedents per violència de gènere.