EL CORONAVIRUS NO FRENA ELS NARCOS

La Policia atura un veler que anava a Eivissa amb 6.000 quilos d'haixix

Els detinguts, dos ciutadans búlgars, van cremar part de la droga que portaven a bord

La vigilància pel coronavirus va alertar de la sortida del veler d'aigües de les Balears i va permetre l'operació

zentauroepp52944679 soc200327140759

zentauroepp52944679 soc200327140759
zentauroepp52944678 soc200327140735

/

1
Es llegeix en minuts
Luis Rendueles
Luis Rendueles

Redactor

Especialista en sucesos, investigació

ver +
Vanesa Lozano
Vanesa Lozano

Redactora

Especialista en Sucesos

ver +

La Policia Nacional ha abordat aquesta matinada un veler carregat amb uns sis mil quilos d’haixix que es dirigia a Eivissa, segons ha pogut saber EL PERIÓDICO.

Notícies relacionades

Agents de la Unitat de Drogues i Crim Organitzat (UDYCO) Central en col·laboració amb el servei de Vigilància Duanera van abordar l’embarcació i van detenir els seus dos tripulants, dos ciutadans búlgars, segons apunten fonts coneixedores de l’operació. La vigilància dels ports deguda al confinament per la pandèmia del coronavirus va permetre detectar la sortida del port del veler, que a partir d’aquell moment va ser controlat. 

Posteriorment, l’embarcació va fondejar davant les costes marroquines, on va carregar la droga i, posteriorment, es va dirigir de tornada cap a l’illa d’Eivissa. Quan els agents anaven a abordar el veler, els dos tripulants van provar de cremar l’haixix, fet que van aconseguir en part. La destinació final de l’haixix era la Península, on, segons les indagacions policials, anava a ser repartit. L’embarcació ja és al port d’Eivissa, on serà sotmesa a un registre més complet. En l’operació policial hi han col·laborat també agents del Regne Unit i de Bulgària.

Temes:

Coronavirus