31 d’oct 2020

Anar al contingut

EL CORONAVIRUS NO FRENA ELS NARCOS

La Policia atura un veler que anava a Eivissa amb 6.000 quilos d'haixix

Els detinguts, dos ciutadans búlgars, van cremar part de la droga que portaven a bord

La vigilància pel coronavirus va alertar de la sortida del veler d'aigües de les Balears i va permetre l'operació

Luis Antonio Rendueles Vanesa Lozano

La Policia atura un veler que anava a Eivissa amb 6.000 quilos d'haixix
La Policia atura un veler que anava a Eivissa amb 6.000 quilos d'haixix

/

La Policia Nacional ha abordat aquesta matinada un veler carregat amb uns sis mil quilos d’haixix que es dirigia a Eivissa, segons ha pogut saber EL PERIÓDICO.

Agents de la Unitat de Drogues i Crim Organitzat (UDYCO) Central en col·laboració amb el servei de Vigilància Duanera van abordar l’embarcació i van detenir els seus dos tripulants, dos ciutadans búlgars, segons apunten fonts coneixedores de l’operació. La vigilància dels ports deguda al confinament per la pandèmia del coronavirus va permetre detectar la sortida del port del veler, que a partir d’aquell moment va ser controlat. 

Posteriorment, l’embarcació va fondejar davant les costes marroquines, on va carregar la droga i, posteriorment, es va dirigir de tornada cap a l’illa d’Eivissa. Quan els agents anaven a abordar el veler, els dos tripulants van provar de cremar l’haixix, fet que van aconseguir en part. La destinació final de l’haixix era la Península, on, segons les indagacions policials, anava a ser repartit. L’embarcació ja és al port d’Eivissa, on serà sotmesa a un registre més complet. En l’operació policial hi han col·laborat també agents del Regne Unit i de Bulgària.

Temes: Coronavirus