A indonèsia

Ferida amb un matxet una barcelonina al resistir-se a un robatori a Bali

La noia, que es recupera de les lesions, va rebre sis talls als braços i a les mans quan forcejava amb l'agressor

15238043 59

15238043 59

1
Es llegeix en minuts
Efe

Una dona catalana va ser agredida amb un matxet alresistir-se a un robatori al sud de la turística illa indonèsia de Bali, on es recupera de les ferides en un hospital des de dijous passat.

La catalana va ser assaltada a l’aparcament de la platja Thomas, al sud de l’illa, la nit de dijous passat, per un lladre que li va demanar la bossa i, quan ella es va negar a entregar-l’hi, la va agredir i va fugir amb algunes de les seves pertinences.

La víctima, procedent de Barcelona i que va sol·licitar mantenir-se en l’anonimat, va explicar a Efe des de l’hospital BIMC Kuta, a la capital provincial de Denpasar, que va rebre sis talls als braços i a les mans quan forcejava amb l’agressor.

Després de l’agressió, va acudir en la seva ajuda una amiga i va ser portada per altres coneguts que eren a la platja al centre sanitari, on va rebre una transfusió de sang, sobretot per quatre talls greus als braços.

Una illa segura

«Gairebé no arribo a l’hospital», va assegurar la barcelonina, que serà donada d’alta aquest dimarts.

De moment, la Policia no ha detingut l’agressor, que va escapar amb el mòbil, diners i targetes de crèdit de la víctima, i es va deixar a l’escena de l’assalt la funda del matxet amb el qual havia agredit la catalana i les seves xancletes, que estan en mans de les autoritats.

Notícies relacionades

La barcelonina, que viu des de fa mesos a Bali per practicar el surf, va assegurar que aquests atacs «no són normals» a l’illa i que no ha canviat la seva percepció que es tracta d’un lloc segur.

Bali és la principal destinació turística d’Indonèsia i va rebre més de sis milions de visitants estrangers el 2018, segons dades oficials.