A MADRID

Detingut el 'petit Nicolás' per intentar apunyalar un cambrer

L'amo d'un local el va voler fer fora després que ell i un amic increpessin una cambrera

zentauroepp50933935 barcelona 16 11 2019  pol tica lo que queda del bloqueo esta191116144618

zentauroepp50933935 barcelona 16 11 2019 pol tica lo que queda del bloqueo esta191116144618 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La Policia Nacional ha detingut Francisco Nicolás Gómez Iglesias, més conegut com ‘El petit Nicolás’, per pegar i intentar apunyalar el cambrer d’un restaurant de menjar ràpid de la madrilenya zona d’Azca, i un amic seu per resistència i desobediència a l’autoritat, han informat fonts de la Direcció Superior de la Policia de Madrid.

Els fets van passar poc després de les 22 hores d’aquest dimarts, quan els dos joves es van asseure a sopar en una pizzeria italiana, establerta en el número 10 del carrer d’Orense, situada al costat d’una coneguda discoteca de la zona. Pel que sembla, tots dos van començar a increpar una cambrera i davant la seva persistència, l’amo va decidir llavors expulsar-los del local.

En aquell moment, el ‘petit Nicolás’ va agafar un ganivet i li va intentar clavar a un dels cambrers, que es va protegir, però que finalment va rebre un cop de puny a la cara i talls a les mans. Després de l’arribada de la Policia, els agents van procedir a detenir-los, però l’amic de Francisco Nicolás es va resistir i va donar un cop a un dels funcionaris.

Notícies relacionades

Fins al lloc va acudir una ambulància bàsica del Samur-Protecció Civil, els sanitaris del qual van atendre a les 22.33 hores els dos ferits per contusions menors, de les quals no van requerir trasllat a l’hospital, ha indicat a Europa Press un portaveu d’Emergències Madrid.

Finalment, el jove, per a qui la Fiscalia demana 7 anys de presó per usurpació de funcions, falsedat en document oficial i suborn actiu, va ser arrestat per un delicte de lesions i el seu acompanyant per un delicte de resistència i abús a l’autoritat. Després de passar per comissaria, han sigut posats en llibertat amb càrrecs.