L'aparició del 'petit Nicolás' a Sants crea moments de tensió amb els CDR

c72cee76-9150-4ef9-bad3-0f9d03b33733-hd-web / periodico

1
Es llegeix en minuts

La inesperada aparició de Francisco Nicolás Gómez Iglesias, conegut com el ‘petit Nicolás’, a l’entrada de l’estació de Sants de Barcelona ha generat moments de tensió amb els CDR concentrats davant l’edifici, a l’encarar-se el jove amb alguns manifestants, a qui han insultat i llançat objectes.

Els antiavalots han hagut d’interposar-se entre el ‘petit Nicolás’ i els manifestants independentistes, i l’han acompanyat fins a l’interior de l’estació, entre els crits, insults i alguna empenta dels CDR, que també han acusat els Mossos de «protegir els fatxes».

Uns 300 membres dels denominats Comitès de Defensa de la República (CDR) s’han concentrat aquest migdia a les portes de l’estació de Sants de Barcelona per «bloquejar» l’estació, tot i que un fort dispositiu policial integrat per Mossos d’Esquadra i Policia Nacional ho ha impedit.

Notícies relacionades

Francisco Nicolás Gómez Iglesias va cobrar notorietat després de ser detingut per la policia l’octubre del 2014 acusat de diversos delictes, entre aquests els de tràfic d’influències i usurpació de funcions, ja que afirmava que treballava per al CNI.

La seva habilitat des de molt jove per relacionar-se amb líders polítics i empresaris va fer que sent un adolescent pogués introduir-se en els cercles del poder polític i econòmic espanyol i es fotografiés amb nombrosos dirigents i alts càrrecs governamentals.