Va pujar a la vorera

Un conductor es desmaia i atropella vuit persones, entre les quals dos nens, a Vigo

Cinc dels ferits, entre els quals els dos petits, estan en estat greu

50329625 60

50329625 60

1
Es llegeix en minuts
Borja Melchor / A. Leyenda

Un total de vuit persones, entre les quals dos nens, un de nou mesos i un altre de dos anys, van resultar ferides aquest dimecres al vespre en un atropellament múltiple a Vigo després que el conductor del vehicle patís un desmai, segons la hipòtesi que estudia la Policia Local, que recull ‘Faro de Vigo’, capçalera de Prensa Ibérica.

Les primeres investigacions apunten que el conductor de l’Audi Q3 va quedar sense coneixement per causes encara desconegudes, fet que va provocar que perdés el control del seu vehicle i circulés diversos metres per la vorera. El pes de l’home hauria pressionat l’accelerador del cotxe en direcció a la vorera. Després d’atropellar el cotxet on hi havia els dos nens i una dona, el pes del cos inert de l’home s’hauria abocat sobre el volant, l’hauria girat cap a l’esquerra i s’hauria dirigit diversos metres en direcció contrària, fins que va colpejar contra un arbre i es va aturar.

Cinc dels afectats estan en estat greu. Es tracta dels dos nens –un de nou mesos i un altre de dos anys– que anaven al cotxet, una dona que estava en aquest mateix punt, i dos dels ocupants del vehicle que va provocar el sinistre. Al lloc dels fets s’hi va muntar un gran dispositiu per atendre els ferits.

Preocupa el nen de dos anys

Notícies relacionades

Els menors van ser traslladats a l’Hospital Álvaro Cunqueiro. Segons fonts municipals consultades per Europa Press, preocupa la salut del nen de dos anys, mentre que el nadó està en observació. El pare dels menors, que era el que portava el cotxet, no presentava ferides de consideració.

Els serveis sanitaris d’urgència van evacuar tres persones, una dona de 75 anys i dos homes de 69 i 83 anys, a l’Hospital de Fátima; els dos nens, a l’Álvaro Cunqueiro, i un home de 77 anys i dues dones, de 64 i 75 anys, a l’Hospital Povisa.