A SARAGOSSA

Trobat el cadàver d'un home que havia anat a una cita amorosa

Diversos homes el van matar per robar-li el cotxe, segons els investigadors

screenshot

screenshot

1
Es llegeix en minuts

El cadàver d’un veí de Getxo (Biscaia) de 54 anys ha sigut trobat amb signes de violència a Saragossa, on es va desplaçar el 6 de setembre per passar un cap de setmana amb una dona que havia conegut en una aplicació de cites; segons sembla, el van matar per robar-li el cotxe.

Tot i que el cos es trobava en mal estat i s’espera el resultat de l’autòpsia, els investigadors es mostren segurs que es tracta del desaparegut, José Antonio Delgado Fresnedo, segons han informat Efe fonts jurídiques.

Les investigacions de l’Ertzaintza, que va sol·licitar la col·laboració de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional, han determinat que Delgado va viatjar a Saragossa en un Mercedes vermell que mostrava en imatges seves difoses a través d’una xarxa social i que podria estar en l’origen del succés.

Acompanyants de la dona

Segons les indagacions policials, a la seva arribada al lloc de la cita, va ser assassinat per uns homes que acompanyaven la dona i el van enterrat posteriorment per dificultar la seva localització.

Notícies relacionades

Els presumptes autors del crim van posar a la venda el vehicle a través d’internet, tot i que, al no proporcionar els papers del cotxe al comprador interessat, aquest ho va denunciar a la Policia.

Els investigadors apunten al robatori del vehicle per a la seva posterior venda com a principal hipòtesi de treball per aclarir els fets succeïts després de la desaparició, divulgada dies després a través de les xarxes socials a la recerca d’informació.

Temes:

Assassinats