Festa al Tibidabo

El Tibiclub celebra 15 anys amb magnificència i en bona companyia

  • Aquesta tarifa permet entrar al parc tantes vegades com es vulgui, i ofereix descomptes i activitats

  • El dissabte 27 de novembre al matí va tenir lloc una festa amb més de 200 famílies membres

El Tibiclub celebra 15 anys amb magnificència i en bona companyia
3
Es llegeix en minuts

El parc d’atraccions Tibidabo té tant a oferir que moltes famílies no es conformen amb només una visita a l’any. Ni amb dues, ni amb tres... Per a elles es va crear precisament el Tibiclub, que permet l’entrada lliure al parc en qualsevol moment per una tarifa familiar de 152 euros a l’any (54 euros si és individual), a més de molts altres avantatges. Un abonament que ha complert 15 anys i, per això, s’ha volgut celebrar amb magnificència, després d’haver d’ajornar la festa a causa de la pandèmia. Va ser dissabte passat, 27 de novembre, d’11.00 a 12.00 hores, a la plaça del Somnis, quan més de 200 membres del Tibiclub (unes 500 famílies) van poder disfrutar d’un esmorzar amb animació i ball de la mà de Pep Callau. 

El Tibiclub compta actualment amb 75.000 membres (els Tibiclubs) i, des de la seva posada en marxa el 2004, n’han format part unes 530.000 persones. Es tracta d’un abonament que va ser pensat per acostar el Tibidabo a totes les famílies, per això es va decidir que el preu fos assequible per arribar a tota mena de tipologies familiars, fossin nombroses, monoparentals, etcètera... En aquest sentit, amb només visitar el parc en dues ocasions, l’abonament ja queda amortitzat. És per això que, el 16 de novembre, el Tibidabo va rebre el premi al millor establiment d’oci del 2021 en els premis 30 aniversari FANOC (Associació de Famílies Nombroses de Catalunya) i Lluitadors per la família 2021. 

«Amb el meu fill Gonzalo solem anar al Tibidabo entre 5 i 10 vegades a l’any, i ser del Tibiclub suposa un gran estalvi. Utilitzem els descomptes en restauració i les invitacions, i pugem sempre al parc amb la Cuca de Llum».

Mercedes Reyes

Solidaritat

Aquest objectiu d’acostar el parc als ciutadans també es reflecteix a les diferents accions que s’emmarquen en el projecte Tibidabo Solidari. I és que la solidaritat és un dels eixos principals del parc, junt amb les experiències, la sostenibilitat i l’educació. Per això, organitza jornades amb entitats socials i compta amb tarifes reduïdes per a col·lectius vulnerables. També col·labora amb l’Unicef amb l’objectiu de difondre i donar a conèixer el dret a l’oci i al joc durant la infància. 

Experiències

De tornada a l’abonament Tibiclub, a més de l’entrada anual, també ofereix descomptes als centres de restauració i botigues del parc, així com altres avantatges en espais com el Zoo de Barcelona, Port Aventura i molts més. A més, els Tibiclubs sempre són protagonistes de tots els esdeveniments i celebracions del parc. Per exemple, van ser els primers a provar el nou TibiTour o a estrenar el trajecte nocturn de la nova Cuca de Llum. 

«Anem al Tibidabo sempre que podem perquè a l’Emma i a l’Abril els encanten les atraccions i l’ambient festiu. Fa dos anys que som del Tibiclub, perquè amb dues visites ja has amortitzat l’abonament».

Família Gómez-Comas

Sostenibilitat

Per fomentar la mobilitat sostenible, els Tibiclubs tenen inclòs en el seu abonament els trajectes a bord del nou funicular, així com de les tres llançadores que condueixen a l’estació de la Cuca de Llum des de diferents punts de Barcelona. També tenen accés gratuït als Tibibus i al pàrquing de Sant Genís, davant la Vall d’Hebron. Tot això per aconseguir un dels grans reptes del parc: reduir l’empremta ambiental i potenciar-hi l’accés en transport públic.

Educació

Notícies relacionades

Així mateix, també s’organitzen tallers i activitats per als membres del Tibiclub, com els tallers d’alimentació saludable i sostenible de la mà de la Fundació Alícia. I és que l’educació és un dels eixos principals del Tibidabo, amb l’objectiu de ser també un espai on es poden adquirir coneixements, tant en les atraccions com amb programes educatius específics. 

Finalment, els Tibiclubs també juguen un paper clau en la millora del parc, ja que de la mà del projecte d’Escorta Activa, poden fer arribar els seus suggeriments i propostes. I és que ningú millor que ells saben com treure el màxim partit al Tibidabo, així que la seva opinió és molt valuosa per continuar millorant un parc d’atraccions que ja ha complert els 120 anys de vida. I per molts més.

Temes:

Tibidabo