SEAGRAM'S NEW YORK HOTEL

La versatilitat de la ginebra

Fins al 14 de juliol es poden degustar els combinats elaborats per l'equip de la cocteleria novaiorquesa Dear Irving

01 seagrams 1898 inauguracion-1

01 seagrams 1898 inauguracion-1

1
Es llegeix en minuts
D. R. / Barcelona

Queda poc més d’una setmana perquè tanqui les portes el Seagram’s New York Hotel, l’esdeveniment que durant un mes ha transformat l’Hotel 1898 de Barcelona (La Rambla, 109) per acollir algunes de les millors experiències de ‘la ciutat que mai dorm’, com el ‘pop up’ de la icònica pastisseria Magnolia Bakery o un divertit Bingo Brunch presentat per una ‘drag queen’. No obstant, el que possiblement és el principal atractiu és l’oportunitat de degustar alguns dels combinats desenvolupats per la prestigiosa cocteleria Dear Irving, la directora del qual –Meaghan Dorman– va ser nomenada Bartender de l’Any el 2016, a més de ser considerada una de les millors formadores de ‘bartenders’ del món.

Notícies relacionades

Tots els còctels que s’hi elaboren tenen entre els ingredients la Seagram’s Gin, ginebra prèmium americana amb més de 70 anys d’història. Amb la seva personalitat, seca i sense artificis, de color pàl·lid, aroma d’herbes amb notes cítriques i sabor suau, és la base perfecta per a les receptes que combinen elegància i modernitat.

Per 10 euros es pot tastar alguns dels còctels clàssics com el Ginfizz, el Gimlet, el Dry Martini, el Gintònic, el Tom Collins o el Negroni. L’alternativa (amb un preu de 12 euros) són les receptes més creatives que han desenvolupat aquests experts, com el Groove Groove (Seagram’s Gin, llimona, licor de ruibarbre i vi d’aperitiu), el Celery G&T (Seagram’s Gin, api i tònica), el Pearl Collins (Seagram’s Gin, menta, llimona, xarop de te de gessamí, vi, aperitiu i soda), el Viceversa (Seagram’s Gin, licor d’aranja, bitter italià, aranja i cava rosat), el Gibson (Seagram’s Gin, vermut blanc i salmorra de ceba), el Blonde on Blonde (Seagram’s Gin, licor de saüc, vi fi i vermut blanc), el Daily Fancy (Seagram’s Gin, licor de taronja, llimonada fresca i te Earl Grey) o l’Almost Mimosa (Seagram’s Gin, licor d’albercoc, bitter italià, taronja i cava).