Sortejos

Euromilions avui: resultats i comprovació de números premiats en el sorteig de divendres, 7 d’abril del 2023, en directe

Euromilions avui: resultats i comprovació de números premiats en el sorteig de divendres, 7 d’abril del 2023, en directe

1
Es llegeix en minuts
Manuela Valdés

L’Euromilions és una loteria europea en la qual participen diversos països i que es porta a terme dues vegades per setmana, els dimarts i els divendres a la nit, a París (França).

En el sorteig, s’extreuen cinc números principals de l’1 al 50, així com dos números addicionals anomenats Estrellas, que van de l’1 al 12. A Espanya, l’aposta mínima és de 2,50 euros.

Notícies relacionades

Per guanyar el premi major, els jugadors han d’encertar els cinc números principals i les dues estrelles. No obstant, hi ha 12 categories de premis secundaris més, cosa que significa que els jugadors poden guanyar un premi menor fins i tot si no encerten tots els números.

El sorteig d’Euromillones se celebra els dimarts i els divendres i es pot seguir en diferit a través de la web de Loterías y Apuestas del Estado a les 21.30 hores els dimarts i a les 22.00 hores els divendres.

Actualitzar

Fa 387 dies

El Millón, que premia con un millón de euros y exclusivo en España es el siguiente: NVV56535

Fa 387 dies

La combinación ganadora, ordenada de menor a mayor, es la siguiente: 5 - 26 - 28 - 46 - 36. Números estrella: 6 y 12.

Fa 387 dies

La primera combinación es el 26

Fa 387 dies

¡Empieza el sorteo!

Fa 387 dies

El bote de Euromillones sigue creciendo. Al no aparecer ningún boleto acertante de primera categoría en el sorteo celebrado este martes, 4 de abril, el premio pasa a engrosar el bote hasta los 54 millones de euros a repartir este viernes.

Carregar més