Sortejos

Resultats de la Primitiva del dilluns 6 de febrer del 2023

Consulta la combinació guanyadora, el número complementari i el reintegrament, així com el Joker

Resultats de la Primitiva del dilluns 6 de febrer del 2023
1
Es llegeix en minuts

La combinació guanyadora del sorteig de la Primitiva celebrat aquest dilluns 6 de febrer del 2023, ha estat formada pels números 05, 18, 20, 25, 26 i 29. El número complementari és el 21 i el reintegrament, el 4. Loterías y Apuestas del Estado celebrarà el pròxim sorteig de la Primitiva dijous vinent.

Jugar ara a La Primitiva &#10132

En el sorteig del Joker el número triat ha sigut el 0409548, premiat amb 1 milió d’euros.

¿Com es juga a la Primitiva?

Per jugar a la Primitiva se seleccionen 6 números diferents d’una taula d’entre l’1 al 49; l’objectiu és encertar la combinació guanyadora en el sorteig corresponent de dijous o dissabte, formada per 6 boles de les 49 que s’extreuen del bombo, que comunament es coneix com el 6/49.

Notícies relacionades

L’aposta simple costa un euro i poden acumular-se fins a vuit apostes per butlleta, i es trien els 6 números en cada aposta. L’aposta múltiple permet jugar fins a onze números per aposta. Com més número de múltiples més gran serà la teva aposta i les teves possibilitats de guanyar. També s’extreu una bola extra com a número complementari, i una altra bola d’un bombo a part, entre el 0 i el 9, que fa de número de reintegrament. Per guanyar el premi més gran cal encertar els 6 números més el reintegrament.

Es pot jugar per a un sol sorteig (sorteig diari) o per als dos sortejos de la setmana (sorteig setmanal). Amb aquesta última opció es juga dijous i dissabte, havent validat l’aposta abans del sorteig de dijous. Tindràs premi si encertes almenys 3 números. Els sortejos tenen lloc els dijous i dissabtes a les 21.30 hores.