GORDO PRIMITIVA

El Gordo de la Primitiva: Sorteig del diumenge 13 de juny del 2021

Comproveu el resultat del sorteig del Gordo de la Primitiva

1
Es llegeix en minuts
Manuela Valdés

El resultat del sorteig del Gordo de la Primitiva d’avui diumenge, 13 de juny del 2021, ha sigut la combinació formada pels números:

4 – 14 – 21 – 25 – 51

Número clau (reintegrament): 2

► També pots comprovar els premis i altres sortejos del Gordo de la Primitiva 

Els encertants dels cinc números principals i el reintegrament obtenen el premi màxim. També resulten agraciats els qui encertin cinc, quatre, tres o dos números, i el premi és més gran si, a més, tenen el reintegrament. Encertar només el número clau dona dret a la devolució dels diners de l’aposta.

Els sortejos del Gordo de la Primitiva se celebren cada diumenge. Cada aposta costa 1,5 euros i consisteix a seleccionar cinc números diferents entre l’1 i el 54 de la primera matriu (pronòstics), i un entre el 0 i el 9 de la segona matriu (número clau o reintegrament).

A més, es poden fer apostes múltiples de fins a 11 números. Una mateixa aposta no pot tenir més d’un premi, però les diferents apostes d’un butlleta sí que poden guanyar diversos premis.

Notícies relacionades

Podeu comprovar els resultats d’altres sortejos i loteries al nostre portal especialitzat.

També podeu accedir a tota la informació sobre la Loteria de Nadal 2020 i consultar com buscar un número de la Loteria de Nadal.