BONOLOTO AVUI

Bonoloto: Sorteig del dimecres 25 de novembre del 2020

Comprova el resultat del sorteig de la Bonoloto

Sorteig de la bonoloto.

Sorteig de la bonoloto. / EL PERIODICO

Es llegeix en minuts

El resultat del sorteig de la Bonoloto de dimecres, 25 de novembre del 2020, ha sigut la combinació formada pels números:

2 - 7 - 10 - 12 - 20 - 46

2 - 7 - 10 - 12 - 20 - 46

Complementari: 16

16

Reintegrament: 0

0

Recordeu que podeu comprovar els sortejos anteriors de la Bonoloto a la nostra pàgina exclusiva dedicada a aquest sorteig

Els guanyadors dels sis números principals obtenen el màxim premi. També resulten premiats els que encertin cinc números i el complementari, quatre números o tres números. El reintegrament suposa recuperar els diners de l’aposta.

Els sortejos de la Bonoloto se celebren de dilluns a dissabte. Cada aposta costa 0,50 euros i consisteix a seleccionar 6 números diferents entre l’1 i el 49. Al segellar la butlleta s’obté un número entre el 0 i el 9 que correspon al reintegrament.

En la Bonoloto hi ha dues modalitats de joc: diària i setmanal. També es poden fer apostes múltiples de fins a 11 números.

Et pot interesar

Pots comprovar els resultats d’altres sortejos i loteries al nostre portal dedicat en exclusiva, on podràs consultar-los acabats de publicar per les corresponents administracions.

També podeu accedir a tota la informació sobre la Loteria de Nadal  i consultar com es pot buscar un número concret de la Loteria de Nadal 2020.