SORTEIG

El 07.911, primer premi de l'Extra de Nadal de la ONCE deixa vuit milions a Catalunya

Barcelona i el Prat reparteixen diners a parts iguals

once

once

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El primer premi sorteig Extra de Nadal de la ONCE ha deixat aquest dimecres vuit milions d’euros a Catalunya, que s’han repartit entre Barcelona i el Prat de Llobregat  –4 milions en cada municipi– «amb un número (07911) acabat en 11», ha informat l’entitat en un comunicat.

Consulti aquí els resultats del sorteig Extra de Nadal de la ONCE

La venedora de la ONCE Marina de Julián, que ha expès els 10 cupons premiats amb 400.000 euros cada un a Barcelona, ha assegurat estar «molt contenta i emocionada per haver donat un premi tan gran i que, a més, ha sigut molt repartit pel barri».

El premi ha repartit 22,9 milions d’euros en tot Espanya, i les autonomies afavorides amb el primer premi han sigut les Canàries, Andalusia, la Comunitat Valenciana, Madrid, Euskadi, Extremadura i Galícia, a més de Catalunya.

A les Canàries s’han repartit 5,2 milions a Tenerife, mentre que Andalusia ha obtingut 4 milions a Vélez-Málaga (Màlaga).

Benidorm (Alacant) ha sigut agraciada amb 800.000 euros; Lugo, amb 400.000 i 400.000 més han recaigut a Tres Cantos (Madrid).

Segon i tercer premis

Notícies relacionades

El segon premi ha repartit 2,92 milions entre localitats d’Andalusia –com Sevilla, Huelva i Vélez-Málaga (Málaga)– i de la Comunitat Valenciana –com Alzira, Alfafar, Massanasa, Tavernes de la Valldigna (València), Benidorm i Altea (Alacant).

El tercer premi ha deixat un total d’1,18 milions d’euros, dels quals 320.000 han anat a Euskadi i els altres han tocat en municipis com Saragossa, Madrid, Valladolid, Esplugues de Llobregat (Barcelona), Lebrija (Sevilla), Valmojado (Toledo), Villar del Rey (Badajoz) i Albatera (Alacant).

Temes:

ONCE