Presó sense fiança per a l’agressor de diverses dones al metro de Barcelona

El detingut és un delinqüent amb antecedents per furts i robatoris, però no per agressions.

Presó sense fiança per a l’agressor de diverses  dones al metro de Barcelona

g. g.

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El magistrat del Jutjat d’Instrucció número 32 de Barcelona va decretar ahir presó provisional, comunicada i sense fiança per a l’home que divendres va agredir diverses dones a l’estació de Camp de l’Arpa de la línia 5 del metro de Barcelona, segons van informar fonts del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). Sense motiu aparent, el detingut va atacar i va insultar totes les dones amb qui es trobava a l’andana, com es pot veure en diverses imatges captades per les càmeres de seguretat. Almenys una d’elles va resultar ferida de gravetat.

Amb antecedents

Notícies relacionades

Els fets van tenir lloc divendres al matí i els Mossos d’Esquadra el van acabar detenint el mateix dia a la nit. L’agressor va passar a disposició judicial ahir. La causa està oberta per lesions i tracte degradant per raó de sexe i, de moment, no se li atribueix un delicte d’odi.

El detingut, d’uns 30 anys, té antecedents per furts i robatoris, tot i que no per agressions, i és un delinqüent conegut pels agents, cosa que va facilitar la seva localització i detenció. Els Mossos investiguen les raons que el van portar a aquest comportament violent a l’andana.