1
Es llegeix en minuts

Una baralla multitudinària a les 14.30 hores de dissabte va alterar la tranquil·litat de les persones que eren a les terrasses del primer tram del passeig de Pere III de Manresa, en ple centre de la capital del Bages, segons recull ‘Regió 7’, diari del grup Prensa Ibérica. En l’enfrontament, en el qual participaven dos grups de joves, es van llançar cadires i taules d’alguns dels establiments Les imatges s’han viralitzat en les xarxes socials.

Segons es pot veure en el vídeo, dos grups de joves es van enfrontar en ple carrer al passeig de Pere III de la ciutat, i es van tirar cadires i taules d’alguns dels bars de la zona. Molts dels clients van haver de sortir corrents.

Diverses unitats dels Mossos d’Esquadra i de la policia local es van desplaçar fins al lloc dels fets, però, quan van arribar, els grups ja s’havien dispersat. Els serveis d’emergències van haver d’atendre una persona, que va resultar ferida lleu. Els agents no van trobar cap arma blanca a la zona.

Notícies relacionades

L’Ajuntament de Manresa ha assegurat que s’han obert diligències per «baralla tumultuària» i desordres públics. Els cossos policials ja han fet algunes identificacions a través de les imatges i la recollida de testimonis.

El govern municipal, en mans d’ERC, ha lamentat els incidents i ha remarcat que «no es pot permetre que fets així passin a la nostra ciutat». El consistori s’ha posat «en contacte amb els restauradors del passeig perquè denunciïn els fets». Alguns d’aquests locals pròxims a la baralla han relatat a ‘Regió7’ que «tenen algun material trencat, sobretot cadires».