1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra han detingut una dona presumptament relacionada amb la mort del seu pare, un home de 94 anys, a Calella (Maresme). La policia catalana havia rebut avís, cap a les 22.00 hores d’aquest divendres, sobre una forta discussió en un domicili del carrer Bruguera, en aquesta població de la costa del Maresme.

Agents de la comissaria de Pineda de Mar es van desplaçar a la vivenda i van trobar el cos sense vida d’un home de 94 anys amb signes d’haver patit violència i van arrestar una dona de mitjana edat, filla seva, presumptament relacionada amb aquest crim, segons han informat a Efe fonts policials.

Notícies relacionades

Fins allà s’hi van desplaçar també efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), però no van poder més que certificar la mort de l’avi.

Els agents de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial Metropolitana Nord dels Mossos s’han fet càrrec de la investigació. La presumpta parricida està retinguda a la comissaria barcelonina de Pineda mentre es porten a terme les primeres investigacions sobre les circumstàncies que envolten aquesta mort.

Temes:

Maresme Calella