Successos

Mónica Pont i el seu fill, assaltats a punta de pistola a la seva casa de Mèxic

El seu porter, entre la vida i la mort

2
Es llegeix en minuts

Dues setmanes després que Miguel Bosé patís un assalt a punta de pistola a la seva casa de Mèxic, Mónica Pont ha viscut una experiència similar a la mateixa ciutat que, com confessa, l’ha fet plantejar-se abandonar el país asteca, on porta residint tres anys: «Aquí la vida no val res» es lamenta en conversa amb Europa Press.

L’actriu i el seu fill Javier Sagrera, de 19 anys, acabaven d’arribar a la seva residència després d’uns dies de vacances a Tulum, quan un individu armat va entrar a l’ascensor de l’habitatge i els va exigir apuntant-los amb la seva arma –concretament va encanonar el jove al costat– que li donessin els rellotges, dos Rolex valorats en més de 20.000 euros cada un.

Va ser llavors quan el porter del residencial es va enfrontar a l’atracador, que no va dubtar a obrir foc i disparar contra ell, deixant-lo greument ferit. Com confessa Mónica molt afectada –i demanant a tots els seus seguidors que resin per ell– el conserge es debat entre la vida i la mort. «Està molt greu a l’hospital. Li van disparar a l’artèria femoral i va perdre molta sang, però hauríem pogut ser nosaltres també» reconeix.

Una duríssima vivència que la mateixa actriu, amb l’«ensurt encara al cos tot i que la pèrdua material és el menys important» ha compartit a les xarxes socials, revelant el que li ha passat per evitar –revelant el modus operandi dels atracadors– que més persones passin pel mateix que han passat el seu fill i ella.

Notícies relacionades

«A l’aeroport de Mèxic hi ha bandes que es dediquen a fitxar les persones que van arribant i si els viatgers porten algun tipus de joies o articles de valor, miren de seguir-les fins a casa seva per assaltar-les. Aquí no importa la vida, no té valor, per això no dubtaran a disparar-te o matar-te si fa falta per robar-te el que portis a sobre. Cal venir amb una aparença de perfil baix per evitar aquests revessos», ha explicat a EdaTV.

Un assalt que ha fet que Mónica es plantegi la seva vida a Mèxic, on porta residint tres anys i on disfruta d’un gran èxit com a actriu de sèries i telenovel·les: «La meva vida i la dels meus està per damunt de tot», ha assegurat, revelant que té previst «abandonar el país al més aviat possible».