Investigació oberta

Cas Daniel Sancho | L’arribada de la seva nòvia a Tailàndia va precipitar els fets, segons la policia

Cas Daniel Sancho | L’arribada de la seva nòvia a Tailàndia va precipitar els fets, segons la policia
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Segueix el degoteig d’informació sobre el cas de Daniel Sancho, a presó per matar i esquarterar el cirurgià colombià Edwin Arrieta, amb qui mantenia una relació. Segons la revista ‘Lecturas’, l’arribada a Tailàndia de la nòvia del xef espanyol va precipitar els esdeveniments.

Ho ha revelat el subdirector de la policia tailandesa, Surachate Hakparn, més conegut com a ‘Big Joke’, que ha sigut entrevistat pel programa ‘En boca de todos’. El mediàtic investigador ha confirmat que Sancho havia de rebre la visita de la seva nòvia, Laura, i que segons el seu parer aquest fet va ser el que va precipitar l’assassinat d’Arrieta.

Anteriorment, ja havia transcendit que Sancho va confessar a Arrieta que contrauria matrimoni amb una altra persona, segons va revelar en el seu moment la cadena NBC News. «Edwin no ho va acceptar», ha reblat ara ‘Big Joke’.

En l’entrevista, ‘Big Joke’ ha assenyalat que el cas està tancat i ha reiterat la seva opinió que s’hauria d’aplicar a Sancho la pena de mort.

Aquestes declaracions es produeixen el mateix dia en què la policia de Tailàndia ha donat a conèixer els resultats de l’autòpsia del cirurgià colombià. Segons l’informe, Arrieta va morir després de ser degollat per Sancho.

Notícies relacionades

«Tenim ja els resultats definitius de l’autòpsia. Primer es van barallar, segons les proves al lloc (del crim). Daniel li va donar un cop de puny, després el doctor (Arrieta) va caure i es va colpejar el cap contra el lavabo, però no va morir en aquell moment, sinó quan (Sancho) va començar a tallar-li el coll, segons els forenses», ha assenyalat en una entrevista a EFE ‘Big Joke’, el subdirector de la Policia tailandesa.

Sancho és en presó provisional a la presó de Koh Samui, al sud de Tailàndia, des del 7 d’agost, després de confessar l’assassinat d’Arrieta.