Els Mossos aparten l’agent que va clavar una bufetada a un home a Olot

CAPTURA VÍDEO ACN / INFOGARROTXA

1
Es llegeix en minuts

Els Mossos d’Esquadra han suspès temporalment de sou i feina l’agent que va clavar una bufetada a l’home que cridava pel carrer a Olot. Segons ha avançat el diari ‘Ara’ i ha confirmat EL PERIÓDICO, la Divisió d’Afers Interns (DAI) del cos català ha obert dos expedients disciplinaris a l’agent que va clavar el cop sota sospita i a un altre policia que també apareix al seu costat en el vídeo difós per les xarxes. El segon agent hauria pegat prèviament a l’home, una acció que no es recull en les imatges. De moment, només el primer policia ha sigut apartat de la feina.

Notícies relacionades

Els fets van passar dijous a la matinada. En el vídeo, que va gravar un veí, es veu com l’home, que estava causant molèsties als veïns, increpa la patrulla de mossos. Llavors, un li clava la bufetada.

En les imatges que van circular per les xarxes es veu l’home assegut a terra al carrer Bonaire d’Olot i tres agents dels mossos que s’hi acosten. Els policies li demanen que s’ajegui a dormir «la mona» mentre ell els increpa dient-los «pega’m una altra vegada». Llavors un dels agents li diu que calli «d’una vegada» i li clava la bufetada. Després, li recrimina que estigui molestant els veïns. Segons informa l’‘Ara’, l’home és un vell conegut de la policia, perquè sovint protagonitza baralles i causa molèsties als veïns.