Successos

Detinguts 12 homes per la batalla campal de Sitges al juliol

Sis dels arrestats per participar en la baralla massiva tenen antecedents policials

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra han detingut 12 homes per la seva participació en la batalla campal que va tenir lloc la matinada del 23 de juliol en una zona d’oci de Sitges, en la qual hi va haver llançaments de taules i cadires, entre altres objectes contundents, i que va provocar lesions a diversos policies.

Segons han informat aquest dijous els Mossos d’Esquadra, els detinguts van participar en dues baralles multitudinàries que van tenir el seu epicentre al conegut com a carrer del Pecat, fet que va provocar el tancament preventiu dels locals d’oci nocturn de la zona.

Els 12 homes, d’edats compreses entre els 19 i els 50 anys, van ser detinguts per agents de la comissaria dels Mossos del Garraf entre els dies 3 i 7 d’agost, i estan acusats dels delictes de desordres públics, lesions, baralla tumultuària i atemptat a agents de l’autoritat.

Els fets es van produir sobre les dues de la matinada del 23 de juliol, quan agents dels Mossos i de la policia local van rebre l’avís que s’estava produint una baralla multitudinària a la zona d’oci més coneguda de Sitges.

Aquesta primera baralla es va originar, en concret, a la porta d’accés d’un local nocturn entre un grup de persones que volien entrar i els porters.

La disputa inicial va derivar en una segona baralla ja multitudinària als carrers adjacents a aquest local d’oci, en la qual van participar una quinzena de persones vinculades al grup que va mirar d’accedir al primer establiment.

Aquesta segona baralla va derivar en el llançament d’objectes com ampolles, gots, taules i cadires, entre d’altres, que van ocasionar contusions a alguns dels agents desplaçats al lloc, uns dels quals, un policia local, va requerir punts de sutura.

Notícies relacionades

Per prevenir més aldarulls, i de manera preventiva, es van tancar els locals de la zona.

Gràcies a les identificacions practicades aquell dia i a l’anàlisi de les imatges, tant de les xarxes socials com dels establiments d’oci, els investigadors han pogut localitzar aquests 12 homes, ara detinguts, dels quals sis tenen antecedents policials.

Temes:

Successos Sitges