A Girona

Dos detinguts en un dispositiu policial en un restaurant i un prostíbul d’Empuriabrava

Dos detinguts en un dispositiu policial en un restaurant i un prostíbul d’Empuriabrava

MOSSOS D'ESQUADRA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un dispositiu policial en un restaurant i un prostíbul d’Empuriabrava (l’Alt Empordà) ha acabat aquesta matinada amb dos detinguts i el decomís de diverses drogues i armes prohibides. La intervenció s’emmarcava en les tasques de prevenció en entorns d’oci nocturn i hi han participat mig centener d’agents de la policia local de Castelló d’Empúries, els Mossos d’Esquadra i la Policia Nacional, que han entrat simultàniament als dos negocis, segons informa el ‘Diari de Girona’.

Dues persones han sigut detingudes, una per presumpte tràfic de drogues i l’altra en aplicació de la llei d’estrangeria. Aquesta última tenia dues citacions prèvies per ser expulsat d’Espanya.

En el dispositiu hi han participat membres de diverses unitats, com la Unitat Regional de Policia Administrativa (URPA), de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO), de la Unitat Canina dels Mossos i agents d’Estrangeria del Cos Nacional de Policia.

Defenses elèctriques

Notícies relacionades

La policia també ha confiscat dosis de cocaïna, marihuana, haixix i diverses armes, com defenses elèctriques i una navalla, expliquen els Mossos a les xarxes socials. A més, han intervingut una caixa forta que no van poder obrir.

L’objectiu d’aquestes actuacions és prevenir i neutralitzar activitats delictives i incíviques, reforçar la seguretat al municipi i potenciar la coordinació entre diferents cossos de seguretat.