Drama a Girona

El noi que va matar el seu pare a Vilafant pateix esquizofrènia i demanava als Mossos que traguessin el diable de casa seva

La víctima, imam de Roses, i el veïnat estaven preocupats davant l’estat de salut del noi

El noi que va matar el seu pare a Vilafant pateix esquizofrènia i demanava als Mossos que traguessin el diable de casa seva

ACN

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El noi que va matar ahir el seu pare a ganivetades a la localitat de Vilafant (Girona) tenia diagnosticada esquizofrènia, motiu pel qual havia estat ingressat al psiquiàtric anteriorment. El pare era l’imam de Roses i estava molt preocupat per l’estat de salut del seu fill, segons informa la periodista Anna Punsí, que afegeix que també el veïnat estava inquiet davant el temor que pogués passar una desgràcia, com així ha acabat passant. 

Notícies relacionades

El noi, de 20 anys, es va tancar al seu domicili després d’atacar el seu pare i inicialment es va resistir a la detenció, però agents dels Mossos d’Esquadra van aconseguir que s’acabés entregant abans d’arrestar-lo. Abans de detenir-lo, el xaval deia als agents que li traguessin el diable de casa. Els mossos presents van mirar de convèncer-lo que l’ajudarien i, després de llançar el ganivet, van tombar la porta i el van detenir.

El pare va mirar de fugir del pis després de rebre l’atac i va poder arribar fins a la segona planta, des del tercer, però ja es trobava malferit, destaca Punsí. La fatalitat va voler que la família del noi estigués a Holanda quan es va produir l’atac, de manera que el pare, en solitari, va tenir menys possibilitats de repel·lir l’agressió mortal. 

Temes:

Successos Girona