Maor trencat

Aquests són els treballadors que més es divorcien

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’escriptor Frédéric Beigbeder va sentenciar en una de les seves novel·les que l’amor dura tres anys. No és cert. Dura uns 16. Almenys, segons l’última estadística de l’INE, que confirma que la durada mitjana dels matrimonis a Espanya abans de trencar-se legalment és de 16,5 anys. És més, el 30% dels divorcis  es produeixen després de 20 anys de matrimoni. ¿Com són les ruptures sentimentals a Espanya? ¿Són conflictives o pacífiques? ¿Hi ha més o menys divorcis que abans? A continuació, revelem quines són les professions que més es divorcien, segons les dades que recull l’INE, que desglossa quines feines compten amb un major nombre de persones separades.

Notícies relacionades

En aquest particular rànquing, recollit per ‘El Confidencial’, els treballadors de les cures personals a domicili (excepte cuidadors de nens) ocupen la primera posició, amb un 15,75% de persones separades.

Per darrere, hi ha professions com cuiners, netejadors de vehicles, directors d’empreses, agents i representants comercials o conductors de camions. Al final de la llista veiem que els sacerdots tanquen la classificació, junt amb preparadors de menjars ràpids i els programadors informàtics.

Temes:

Divorci