Successos

En llibertat la dona detinguda a Lleida per la investigació de l’assassinat de la seva filla a Romania

En llibertat la dona detinguda a Lleida per la investigació de l’assassinat de la seva filla a Romania

El Periódico

1
Es llegeix en minuts
ACN

La dona que va ser detinguda a la una de la matinada de dimarts a Alpicat (Segrià, Lleida) per la investigació de la mort de la seva filla de 12 anys a Romania va quedar en llibertat el mateix dia a la tarda després de declarar per vidoeconferència a la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Lleida.

Segons ha informat la policia, les autoritats judicials romaneses l’han citat per declarar al seu país la setmana vinent. Se sospita que l’autor del crim podria ser la seva actual parella, que actualment es troba en parador desconegut. Una parella de compatriotes que va veure per la televisió que estaven buscant la parella pel crim de la menor va ser qui va alertar els mossos de la presència de la dona a Alpicat. El crim es va produir la Setmana Santa passada.

Dos mesos desapareguda

De fet, la nena, Ana Maria, es trobava desapareguda des de feia gairebé dos mesos. El cos es va trobar finalment aquest dissabte embolicat en plàstic i amagat en un calaix al domicili de lloguer on la menor residia amb la seva mare i amb el nòvio d’aquesta al districte 4 de Bucarest. 

Notícies relacionades

Els veïns van trucar a l’amo de l’immoble a causa de la fetor que sortia de la vivenda. La policia romanesa va acarar l’ADN del cos, en avançat estat de descomposició, amb el del seu pare biològic i aquest dimarts va poder identificar el cadàver.

La seva mare, la Simonei, i el nòvio d’aquesta, segons creu la policia romanesa, van abandonar el país poc després del crim.