Successos

Cinc mossos ferits lleus a l’intentar evitar un festa il·legal al pantà de Santa Anna (Lleida)

Lladres d’avis: «Van amenaçar una dona de 88 anys de trencar-li un got a la cara»

La brutalitat de l’assassí de Campdevànol amb la seva nòvia esgarrifa els investigadors

Un camió amb dos ocupants va envestir un vehicle de la policia per «apartar-lo del camí» i els agents els van detenir

Cinc mossos ferits lleus a l’intentar evitar un festa il·legal al pantà de Santa Anna (Lleida)
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Cinc agents dels Mossos d’Esquadra van resultar ferits lleus diumenge a la matinada quan feien un control per evitar una festa il·legal a prop al pantà de Santa Anna, al municipi d’Ivars de la Noguera (Lleida).

Segons han explicat aquest dilluns fonts de la policia catalana, un camió amb dos ocupants va envestir un vehicle dels Mossos per «apartar-lo del camí», i els agents van detenir els dos ocupants.

Una vegada detinguts i identificats, un grup de persones va sortir d’un tercer vehicle i «es va abalançar» sobre els agents per alliberar els dos detinguts: un d’ells va aconseguir fugir, juntament amb el grup, i el segon va quedar detingut.

Després de l’incident, alguns agents de la policia catalana «van poder continuar amb el servei i d’altres van agafar la baixa» per les lesions.

Festa il·legal

La festa il·legal continua aquest dilluns al migdia amb un «centenar de vehicles», per la qual cosa els Mossos han desplegat un dispositiu per evitar que entrin més vehicles i per controlar les sortides.

Notícies relacionades

També han obert una investigació per trobar els presumptes autors de les lesions, així com la persona que inicialment van aconseguir detenir i que va acabar fugint amb ells.

Els agents van començar a fer controls a la zona des de divendres, quan van detectar una «afluència anormal de vehicles pesants que es desplaçaven de municipi en municipi» buscant un recinte on fer la festa, segons els Mossos.