Successos

Una jove denuncia haver sigut drogada i violada a Igualada

  • Radiografia de la violència sexual a Catalunya: un 1% de submissió química i un 4% de violacions grupals

  • El violador per submissió química no és un desconegut amb escopolamina

Una jove denuncia haver sigut drogada i violada a Igualada

agencia

2
Es llegeix en minuts
ACN

Una jove de 33 anys ha presentat una denúncia davant els Mossos d’Esquadra per patir presumptament una violació després de ser drogada. Segons consta en la denúncia, a què ha tingut accés l’agència ACN, els fets van passar aquest divendres 26 de maig a Igualada (Anoia). La jove va anar de festa amb una amiga i van recórrer diversos establiments fins a arribar a una discoteca situada al barri del Rec. Allà va conèixer un noi i va anar a prendre una cervesa a casa seva. En un moment determinat ja no recorda res més de la nit fins que es va despertar l’endemà al llit. Tenia la roba interior baixada i va notar molèsties a la zona dels genitals. A l’adonar-se de la situació va marxar corrent del pis.

Segons consta en la denúncia, a l’arribar a la discoteca les dues amigues van trobar una coneguda que estava de festa amb un noi. En un moment «indeterminat de la nit», l’amiga de la presumpta víctima va marxar de la sala de festes i es va quedar amb la coneguda i el noi. Cap a les sis de la matinada, els tres van marxar a peu de la discoteca i el noi les va convidar a pujar a casa a prendre alguna cosa.

Notícies relacionades

Una vegada a dalt, la denunciant relata que la seva coneguda va rebre una trucada i va marxar i es va quedar a soles amb el noi. Aquest li va oferir una cervesa i, després de prendre-la, «ja no recorda res més». Segons el relat dels fets, es va despertar a les 11 del matí al llit i no al sofà on havien estat prenen la cervesa. Assegura que es va espantar molt perquè no entenia què feia allà i va notar «moltes molèsties» a la zona dels genitals.

A l’adonar-se de la situació, la jove es va vestir i se’n va anar corrent del domicili. Una vegada fora, va trucar a la coneguda amb qui la nit anterior havien anat juntes al pis del presumpte agressor, però aquesta es va desentendre dels fets. Per tot això, la jove va ser «plenament conscient» que havia patit una agressió sexual sense el seu consentiment «mitjançant alguna cosa que el noi li havia posat a la beguda».