Investigació en marxa

Presó per al sospitós principal de violar amb submissió química una jove de Terrassa

  • La detenció del segon investigat ha quedat sense efecte perquè se’n desconeix el grau de participació en l’agressió sexual

  • Presó provisional per a l’assetjador de nens de les Corts

Presó per al sospitós principal de violar amb submissió química una jove de Terrassa

agencia

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sánchez
Guillem Sánchez

Periodista

Especialista en Successos, tribunals, assumptes policials i de cossos d'emergències

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Un jutjat de Terrassa ha ordenat l’ingrés a presó per a un dels dos detinguts per violar una jove a Terrassa el cap de setmana passat. L’altre sospitós està en llibertat. Els investigadors van deixar l’arrest sense efecte perquè encara no és clar quin paper va tenir durant la suposada agressió sexual.

La víctima ha denunciat que va ser abordada pel presumpte violador en un establiment d’oci nocturn de Terrassa. Segons la seva declaració, a l’interior d’aquest local l’home, d’uns 20 anys, li va oferir un ‘chupito’. Després de prendre’l, el seu estat de consciència es va veure seriosament alterat i va ser portada al domicili de l’investigat. Allà, sense que encara hagi sigut possible aclarir si hi era present el segon investigat i quin grau de participació va tenir, la dona va ser atacada per l’arrestat, segons la denúncia, que es va aprofitar de la vulnerabilitat que patia després de la ingesta del got de licor.

La víctima va prendre consciència l’endemà del que havia viscut la nit anterior i va anar a una comissaria dels Mossos per presentar una denúncia formal per aquests fets. Els policies catalans van posar en marxa una investigació que va començar per identificar els sospitosos, el presumpte agressor i un amic, i que ha acabat amb l’arrest, efectuat aquest dijous, en un domicili de Terrassa.

Notícies relacionades

Aquest dissabte el principal sospitós ha passat a disposició d’un jutjat de Terrassa, que ha decretat que sigui portat a la presó preventivament. El segon detingut segueix sota la lupa dels investigadors, que continuaran mirant d’aclarir si era a la casa quan la dona va ser agredida i, si aquest fos el cas, si va participar en l’agressió o si no va actuar per impedir-la. El cas ja no està sota secret de sumari. 

Una altra part de la investigació ha de comprovar ara si el ‘chupito’ que la víctima assegura que va consumir, i que la va deixar en una situació de semiinconsciència, contenia alguna droga dissolta pels agressors amb l’objectiu d’adormir-la. 

Temes:

Successos