Tractorada

Uns 40 tractors de la Unió de Pagesos es dirigeixen a Saragossa per concentrar-se davant la CHE

El sindicat es reuneix aquest dimecres amb representants de la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre

  • Unió de Pagesos convoca dues «tractorades» per exigir mesures urgents a l’Estat contra la sequera

  • Les pluges arriben «massa tard» a les conques de l’Ebre i les restriccions seguiran, afirma la CHE

Uns 40 tractors de la Unió de Pagesos es dirigeixen a Saragossa per concentrar-se davant la CHE
1
Es llegeix en minuts

Uns 40 tractors, segons Unió de Pagesos, han sortit aquest dilluns passades les quatre de la tarda en direcció Saragossa –25 des de Lleida i 15 més des de Batea, Tarragona– per acudir a la concentració convocada aquest dimarts davant la seu de la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre (CHE) per reclamar mesures «suficients i urgents» contra la sequera.

Notícies relacionades

La tractorada avançarà per l’autopista AP-2 fins a arribar a Alfarajín (Saragossa), on passaran la nit per acudir aquest dimarts a la concentració que començarà, cap a les deu del matí, davant la CHE.

Crítiques a la falta de planificació

Fonts del sindicat han explicat a Europa Press que es reunirà amb representants de la CHEaquest dimecres 17 de maig. El col·lectiu ha retret l’actuació de la CHE davant la sequera, ja que considera que ha pres mesures «a deshora», i també ha criticat la seva falta de planificació i la improvisació en les restriccions de reg. També ha exigit a la CHE que proporcioni una informació «totalment transparent» de la gestió que ha fet dels recursos hídrics de la conca de l’Ebre.