Sinistre al Bages

Moren un home i un menor de 12 anys en un accident de quad a la localitat barcelonina de Talamanca

  • Les víctimes es van precipitar «accidentalment» per un penya-segat amb el vehicle diumenge a la tarda

  • El nen feia sisè de primària a l’escola Monsenyor Gibert de Sant Fruitós de Bages

1
Es llegeix en minuts

Dues persones veïnes de Sant Fruitós de Bages han mort en un accident de quad que va tenir lloc aquest diumenge a la tarda en una zona boscosa a prop del Món Sant Benet. Les víctimes mortals són el conductor i l’acompanyant, un home de 30 anys i un nen de 12 anys, segons indiquen fonts policials.

L’accident es va produir quan el quad es va precipitar per un barranc al camí de les Generes, al municipi de Talamanca. Les víctimes no són pare i fill. Fonts coneixedores del cas apunten que el pare de l’adolescent anava en un altre quad.

El menor era estudiant de sisè de l’escola Monsenyor Gisbert de Sant Fruitós de Bages. Fonts del centre han explicat que s’organitzarà un acte en record del menor accidentat, tot i que encara no han concretat cap data.

A causa de l’accident, l’escola ha activat el protocol establert pel Departament d’Educació pel qual diferents psicòlegs visitaran el centre durant el dia per parlar amb els companys del jove accidentat.

L’avís va arribar cap a les 19.00 hores i es van activar diverses unitats de Mossos, bombers i el SEM. Les dues víctimes es trobaven en una zona de difícil accés i quan hi van poder arribar, la metge forense va certificar la mort. 

L’accident es va produir en una pista forestal de la finca de les Generes. El quad es va precipitar per un desnivell de més de 500 metres, i, com a conseqüència de la caiguda, el conductor i l’acompanyant van morir 

Notícies relacionades

A causa de l’accident es van activar 8 dotacions dels Mossos i sis dels Bombers, així com dos helicòpters i personal del GRAE d’Olot i Cerdanyola del Vallès. També hi van acudir un equip de psicòlegs del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Els Mossos han obert una investigació per aclarir les causes de l’accident. Fonts de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages han explicat que després de l’accident, el consistori va habilitar l’espai Nexe Jove com a punt de trobada de la família.