Rodalies i alta velocitat

Suspesa la circulació de trens a Santa Margarida i els Monjos per un incendi

El foc ha obligat a interrompre la sortida de l’AVE i l’AVLO des de Barcelona i Madrid

Suspesa la circulació de trens a Santa Margarida i els Monjos per un incendi
1
Es llegeix en minuts
ACN

Un foc de canyes que s’ha originat aquest diumenge a la tarda a les vies del ferrocarril a Santa Margarida i els Monjos (Alt Penedès) ha obligat a interrompre la circulació de trens de Rodalies i d’alta velocitat pel municipi. Segons ha informat Adif, la interrupció afecta la línia R4, tallada entre Vilafranca del Penedès i l’Arboç i els combois d’alta velocitat entre Barcelona i el Camp de Tarragona.

Notícies relacionades

Fonts de Renfe han explicat que s’ha habilitat un sistema de transport per carretera per als usuaris de Rodalies entre Vilafranca i Sant Vicenç de Calders. Els Bombers de la Generalitat treballen amb sis dotacions per intentar apagar l’incendi i Protecció Civil ha posat en prealerta el pla per emergències en el transport de viatgers per ferrocarril (Ferrocat).

Segons Renfe, a més s’ha interromput la sortida de nous trens de l’AVE i l’AVLO des de Barcelona i Madrid mentre no s’apagui l’incendi, tot i que per la línia també circulen habitualment altres companyies (Ouigo i Iryo). El servei de Rodalies entre Barcelona i Vilafranca del Penedès funciona amb normalitat