Investigació oberta

Una dona mor en un incendi en un bloc de pisos a Manresa

  • L’extinció ha sigut complicada per la gran quantitat de material acumulat a la vivenda

  • Mor un home i una dona resulta ferida en l’incendi d’una vivenda a Vilassar de Mar

Una dona mor en un incendi en un bloc de pisos a Manresa

Regió 7

1
Es llegeix en minuts

Una dona de 62 dos anys, A.G.G, ha mort aquest dimecres al matí en l’incendi d’un bloc de tres plantes del carrer Remei de Dalt de Manresa (Bages) que també ha obligat a evacuar cinc persones.

Segons els Bombers de la Generalitat, les flames han començat poc abans de les 04.45 del matí al segon pis del número 44. Les dotacions que s’hi han desplaçat, 12 en total, van treballar en una extinció complicada per la gran quantitat de material acumulat a l’immoble on va començar el foc. Segons ha pogut saber el diari ‘Regió7’, del grup Prensa Ibérica, feia uns cinc anys que la víctima vivia allà.

Dels cinc evacuats, quatre són els membres d’una família que viuen al tercer pis i una dona del primer. En el segon, a les 07.45 hores encara no s’hi havia pogut accedir perquè hi havia molta càrrega de foc. Finalment, al fer-ho, els bombers van comprovar que hi havia un cos a dins, a més d’un gos i un gat també morts.

Notícies relacionades

Els Mossos d’Esquadra, que hi han desplaçat tres patrulles, s’han fet càrrec de les diligències judicials i de la investigació de les causes de l’incendi. També hi han treballat quatre unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que han avaluat 8 persones.

Una vegada extingit el foc, els Bombers han fet la revisió i ventilació de l’edifici. Les flames van cremar completament el segon pis, parcialment el tercer pis i el primer pis va quedar afectat per l’aigua, segons el primer balanç portat a terme pel cos d’emergències.