Seguretat a les presons

Una baralla multitudinària entre presos de Quatre Camins acaba amb tres funcionaris ferits

Els presos violents, als psicòlegs de Quatre Camins: «Burxeu a la ferida»

¿Quant cobra un funcionari de presons?

Una baralla multitudinària entre presos de Quatre Camins acaba amb tres funcionaris ferits

JORDI OTIX

1
Es llegeix en minuts
J. G. Albalat
J. G. Albalat

Redactor

Especialista en judicials

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La presó de Quatre Camins, a la Roca del Vallès, va viure aquest dimarts a la tarda una baralla multitudinària entre set reclusos. Tot va començar perquè els funcionaris del mòdul 2 van realitzar a primera hora de la tarda un escorcoll a dos grups d’interns per prevenir un enfrontament i se’ls van intervenir diversos objectes punxants fets de forma casolana.

Va ser més tard, quan els presos ja eren al pati, quan es va produir la baralla. La ràpida actuació dels funcionaris del mòdul va fer que es reconduís la situació de seguida.

Notícies relacionades

No obstant, tres dels funcionaris van patir contusions menors que no van requerir mútua ni van causar baixa. Els set interns implicats van quedar en aïllament provisional, segons van explicar fonts penitenciàries a l’agència ACN.

Segons el mitjà digital ‘elcaso.cat’, l’enfrontament es va produir pel control de la droga en el mòdul i va ser entre un grup de magribins i un grup d’espanyols ‘cap rapats’. Els objectes punxants feien entre 30 i 60 centímetres de llarg, segons aquest mitjà, i en una de les armes es trobava la inscripció ‘ACAB’, sigles en anglès d’‘All cops are bastards’ (Tots els policies són uns bastards).

Temes:

Presó Justícia