Succés

Presó provisional per a cinc sospitosos d’una violació grupal a Rubí

El jutge ha considerat el risc de fuga, així mateix tenen prohibit comunicar-se i acostar-se a la víctima i a la seva filla

Presó provisional per a cinc sospitosos d’una violació grupal a Rubí
1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El Jutjat d’Instrucció 7 de Rubí (Barcelona) ha decretat aquest dijous presó provisional sense fiança per a cinc sospitosos de la violació grupal a una noia en una nau industrial enderrocada de la ciutat a finals de desembre.

En una interlocutòria a què ha tingut accés Europa Press, el jutge afirma que hi ha «sospites fundades» que van cometre un delicte d’agressió sexual contra la víctima.

Els cinc ingressaran a presó provisional, després que el jutge hagi considerat que hi ha «risc de fuga», i tenen prohibit comunicar-se i acostar-se a la víctima i a la seva filla.

Notícies relacionades

Segons recull la interlocutòria, la noia va ser violada per cinc homes en una nau industrial enderrocada on la van conduir per la força, i on posteriorment els investigadors van trobar burilles i un preservatiu usat. Així mateix, el relat de la víctima ha sigut constant al llarg de la investigació i «ve corroborat perifèricament per diversos elements externs i objectius».

Entre d’altres, el jutge assenyala que un dels amics de la víctima va explicar l’estat d’angoixa en què la va trobar després de la violació, una cosa que també reflecteixen els missatges que van intercanviar al llarg dels següents dies.