Centre comercial Màgic

El jutge deixa en llibertat l’únic menor en règim d’internament per la violació múltiple a Badalona

El magistrat va fer una compareixença amb totes les parts personades dimarts

El jutge deixa en llibertat l’únic menor en règim d’internament per la violació múltiple a Badalona

ZOWY VOETEN

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El jutge ha deixat en llibertat l’únic menor en règim d’internament per la presumpta violació múltiple al centre comercial Màgic de Badalona, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

El magistrat va fer una compareixença amb totes les parts personades dimarts, després que la defensa del jove internat sol·licités la posada en llibertat. Així, una vegada escoltades totes les parts en aquesta compareixença, i d’acord amb noves diligències rebudes al jutjat, el magistrat va decidir modificar la situació del menor i en va decretar la llibertat aplicant les mesures cautelars de prohibició de comunicació amb la víctima, a més d’una ordre d’allunyament respecte d’ella i del centre comercial on suposadament van passar els fets.

Als lavabos del Màgic

Notícies relacionades

La presumpta violació grupal dels sis menors a una nena d’11 anys va tenir lloc als lavabos del centre comercial Màgic de Badalona a mitjans de novembre de l’any passat i, després que el cas sortís a la llum pública, s’han denunciat fins a tres casos més al mateix lloc, uns successos que els Mossos investiguen.

Arran de tots aquests casos, la Guàrdia Urbana de Barcelona i els Mossos d’Esquadra han intensificat les tasques de vigilància als voltants del centre comercial per evitar que passi una altra vegada.