Investigació en marxa

Detinguts a Barcelona 15 membres d’una banda llatina hondurenya

  • La Policia Nacional i la Guàrdia Urbana han escorcollat quatre domicilis i un local

Detinguts a Barcelona 15 membres d’una banda llatina hondurenya
1
Es llegeix en minuts
Guillem Sánchez
Guillem Sánchez

Periodista

Especialista en Successos, tribunals, assumptes policials i de cossos d'emergències

Ubicada/t a Barcelona

ver +
Juan José Fernández

La Policia Nacional i la Guàrdia Urbana de Barcelona han activat aquest dimarts una operació conjunta contra una banda llatina d’Hondures establerta a Barcelona. Segons les fonts consultades per EL PERIÓDICO, es tracta de Barri 18, també coneguda com a Mara 18, un dels grups més arrelats a l’Amèrica Central.

La investigació està dirigida per la Comissaria General d’Informació del cos estatal, amb seu a Madrid, i va començar fa diversos mesos. La Policia Nacional va contactar amb la Urbana, que per la seva feina sobre el terreny tenia informació sobre els membres d’aquest grup. Les indagacions que han portat entre les dues policies, que es troben sota secret de sumari per ordre judicial, han conduït fins a Nou Barris.

Notícies relacionades

En aquest districte hi havia l’epicentre de la intervenció i s’hi han registrat dos domicilis i un local. Els policies han arrestat, així mateix, dues residències més, ubicades al districte de Sant Andreu i a l’Hospitalet de Llobregat.

La intervenció ha finalitzat quan s’ha pogut localitzar un dels sospitosos, que seguia en parador desconegut quan catorze dels investigats ja es trobaven emmanillats. A mitja tarda, els agents han trobat aquest sospitós i el balanç de detinguts s’ha elevat a quinze.