Protesta contra el macrocomplex

Membres d’Aturem Hard Rock ocupen el local de la cadena a la plaça de Catalunya

L’organització denuncia que és un «model» que només portarà pobresa i precarietat

1
Es llegeix en minuts

Membres de la plataforma Aturem Hard Rock, que s’oposen a la construcció del macrocomplex de joc i oci que es preveu construir entre Vila-seca i Salou (Tarragona), han ocupat aquesta tarda el restaurant que la cadena té a la plaça de Catalunya de Barcelona. Un grup d’unes 30 persones han protestat amb pancartes i bengales en una acció que ha obligat l’establiment a tancar les portes durant una estona.

Notícies relacionades

En algunes de les pancartes es podia llegir: «No juguem, aturem Hard Rock». «¡Assenyalem els promotors del casino més gran d’Europa que volen construir al Camp!», han publicat en un missatge a través de les xarxes socials. Juntament amb un vídeo publicat a Twitter, denuncien que «no és només un projecte, és un model que ens vol pobres i precaris» i que «per ells és un joc, però a nosaltres ens hi va la vida».

L’impuls d’aquest macroprojecte va ser un dels punts exigits pel PSC per tancar l’acord de pressupostos de la Generalitat per al 2023 amb ERC. Segons el pacte tancat aquesta setmana, se seguirà amb la tramitació ordinària del projecte, via administrativa.

Temes:

Barcelona