Accident laboral

Un treballador d’una empresa de transport mor durant un repartiment a Sant Joan les Fonts (Girona)

Un company del mort ha sigut qui ha alertat els serveis d’emergències

Un treballador d’una empresa de transport mor durant un repartiment a Sant Joan les Fonts (Girona)

ACN

1
Es llegeix en minuts
EFE

Un treballador de 60 anys d’una companyia de transport va morir dimecres mentre estava de repartiment a Sant Joan les Fonts (Girona). El cos de l’home va ser trobat a la cabina del camió, que estava estacionat davant l’empresa on havia de descarregar material.

Els Mossos d’Esquadra d’Olot informen que el cadàver es va localitzar sobre les 19.30 hores i fonts pròximes al cas revelen que el treballador, segons les primeres hipòtesis, va rebre un fort cop a conseqüència d’una caiguda i va morir després de tornar a pujar al vehicle.

Les autoritats estan pendents dels resultats de l’autòpsia a l’Institut de Medicina Legal de Girona, que confirmen la causa exacta de la mort.

Alerta d’un company

Notícies relacionades

Un company del difunt va ser qui va alertar els serveis d’emergències i fins al lloc es van traslladar diverses patrulles de Seguretat Ciutadana i d’Investigació de la comissaria dels Mossos d’Esquadra d’Olot, així com dotacions de Bombers de la Generalitat i del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Els Mossos d’Esquadra van posar els fets en coneixement del Jutjat d’Instrucció de guàrdia de la capital de la Garrotxa i del Departament d’Empresa i Treball d’acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.