Visita màgica

Els Reis d’Orient porten els regals als nens de l’hospital Vall d’Hebron

Els Reis d’Orient porten els regals als nens de l’hospital Vall d’Hebron

JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Reis d’Orient han arribat aquest divendres al matí a l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona per portar regals als més petits que aquests dies s’han de quedar ingressats al centre sanitari, on han notat especialment l’augment de malalties respiratòries entre la població infantil.

Després de passar-se la nit repartint regals, Melcior, Gaspar i Baltasar han arribat a primera hora acompanyats dels seus patges i ajudants al centre sanitari, on el subdirector assistencial, José Manuel Domínguez, els ha entregat les claus de l’hospital perquè poguessin accedir a totes les habitacions.

El responsable sanitari ha explicat que aquest és el dia més especial de l’any per als nens i que els que s’han de quedar ingressats també han de rebre els seus regals i poder somriure. Ha remarcat que els nens «disfruten moltíssim» amb aquesta visita, que els ajuda a tenir un motiu d’alegria.

Els Reis d’Orient han portat joguines al Joan, ingressat a la planta d’oncologia i que ha rebut amb gran alegria un Lego que pensa muntar aquesta tarda sens falta amb l’ajuda de Salomé, la seva mare.

Notícies relacionades

«Ja tinc feina per a aquesta tarda. M’hauràs d’ajudar», ha reclamat a la seva mare, que s’ha mostrat encantada de poder jugar amb el seu fill.

Un piano i uns cotxes teledirigits completaven els regals per al Joan, que «estava segur» que els Reis el visitarien aquest divendres.