Tradició anual

5 bromes del Dia dels Sants Innocents per enviar per WhatsApp

Missatges en blanc, buits o falsos són algunes de les possibilitats

5 bromes del Dia dels Sants Innocents per enviar per WhatsApp
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El 28 de desembre, Dia dels Sants Innocents, és una de les dates en les quals són tradició les bromes, de pitjor o millor gust. Tenint en compte que WhatsApp és una de les aplicacions més populars, hi ha algunes aplicacions que permeten enviar textos falsos, missatges buits que no acaben mai o jocs de paraules acompanyats d’emojis.

Enviar missatges buits és una de les bromes que pots gastar gràcies a l’aplicació Blank Message (for WhatsApp). Es pot enviar un missatge en blanc d’una sola fila perquè el receptor cregui que no li estan arribant bé els missatges.

També es pot enviar un whatsapp amb 1.000 o fins a 10.000 columnes, obligant d’aquesta manera l’altra persona a fer lliscar amb el dit la pantalla del mòbil a la recerca del que suposadament li anàvem a dir.

Sense res a l’obrir

Una altra aplicació és Empty Messages, per enviar missatges en blanc a qualsevol contacte. Els teus amics rebran globus de missatge però sense text al seu interior.

Fake Chat Conversations és una altra aplicació que permet crear perfils falsos, missatges de veu falsos, trucades falses, i bàsicament fer que una conversa sembli totalment real. Podrem crear converses falses per enganyar els nostres amics o familiars i així fer-los una broma dels Sants Innocents.

Suplantar converses

Amb l’aplicació WhatsFake podrem suplantar qualsevol tipus de conversa de WhatsApp, simulant que ens escriu una altra persona, quan en realitat som nosaltres mateixos.

Notícies relacionades

Una altra aplicació amb què divertir-se és Juasapp, una dels clàssiques del Dia dels Innocents. Fer trucades falses a un conegut pot fer-nos riure una estona i, a més, permet gravar la conversa. La trucada es realitza des de la seva centraleta i surt gratis.

Pots programar la trucada per quan vulguis, a més de poder elegir entre diverses bromes, com l’arribada d’una multa.