Temperatures insòlites

Nit de Nadal excepcional: sol i bany a les platges de Barcelona a 21 graus

  • Les previsions apunten que aquesta nit els valors oscil·laran entre els 13 i els 17 graus

1
Es llegeix en minuts

El Nadal d’aquest 2022 ha començat aquest matí amb sol i bany a les platges de Barcelona. La temperatura ha arribat als 21 graus al centre de la ciutat i les previsions apunten que aquesta nit de Nadal els valors oscil·laran entre els 13 i els 17 graus. Aquest any ha registrat les temperatures més altes i les festes de Nadal també se celebraran en un ambient primaveral.

Notícies relacionades

Al migdia, la platja de la Barceloneta, més californiana que mai, ha presentat un paisatge insòlit amb banyistes que portaven gorros de Nadal. Els menys atrevits portaven màniga curta, una peça que, pel que sembla, es mantindrà durant les festes. De fet, els mapes del temps confirmen una escalada de les temperatures a partir d’avui amb màximes de 23 i 24 graus en punts de la costa i del prelitoral.

L’excepció seran les zones interiors, on la boira impedirà que pugi la temperatura i mantindrà l’ambient fresc i humit les 24 hores del dia. Tant la nit de Nadal com Nadal i Sant Esteve, seguirà el domini de l’anticicló amb temperatures entre 8 i 10 graus més altes del que tocaria en aquesta època de l’any.