Prevenció d’accidents

Aquesta és l’emotiva (i impactant) campanya de la DGT per Nadal

  • El vídeo de Trànsit mostra la família de Martín, mort fa 39 anys en un sinistre, reunits per veure fotos familiars

1
Es llegeix en minuts
Olga Pereda
Olga Pereda

Periodista

ver +

És impossible veure la nova campanya de Nadal de la Direcció General de Trànsit (DGT) i no emocionar-se. Trànsit ha decidit aquest any arribar al cor de la gent mostrant com un sinistre et trenca la vida. Aquesta vegada no es veu sang, dolor, ambulàncies i hospitals en directe. Es veu una família recordant com seria el seu Nadal si no hagués mort el pare. El títol de l’impactant vídeo és ‘El Nadal que no vas poder viure’.

Notícies relacionades

Fa 39 anys, Martín, un pare de família, va perdre la vida a la carretera per la imprudència d’un altre conductor. Tenia tres fills i un altre en camí. Una de les seves filles, Fanny, que tenia 6 anys, narra ara com va patir tota la família. Gràcies a la tecnologia, la pantalla mostra un àlbum de fotos fictici i nadalenc de tots aquests anys en el qual apareix la família i es recrea el pare. ¿Com seria la seva vida si Martín no hagués mort aquell dia? Una vida millor, més completa i feliç.

Sota el lema ‘Perquè ningú hagi de recrear l’àlbum del Nadal que no vas poder viure’, la campanya podrà veure’s i escoltar des de dilluns 19 de desembre fins al 8 de gener a la televisió, ràdio, mitjans impresos i digitals, xarxes socials, cine.