Basada en la pel·lícula

Port Aventura anuncia l’obertura d’una atracció d’‘Uncharted’ el 2023

L’‘streamer’ AuronPlay ha sigut l’encarregat de «filtrar» la notícia en un dels seus directes de Twitch

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

El parc d’atraccions de Port Aventura World, ubicat a Salou (Tarragona), obrirà el 2023 una atracció d’‘Uncharted’, que consistirà en una muntanya russa basada en la pel·lícula de la famosa saga de videojocs. L’‘streamer’ AuronPlay ha sigut l’encarregat de donar la notícia a través d’un dels seus directes de Twitch, on suposadament ha «filtrat» aquesta nova informació.

Malgrat que per ara no són gaires els detalls que es coneixen sobre aquesta nova atracció, la seva construcció a la zona del Far West (Oest Llunyà) del parc temàtic ja ha començat.

«Filtració» de la notícia

La notícia que Port Aventura obrirà la seva desena muntanya russa ha arribat amb AuronPlay. L’‘streamer’ de Badalona s’ha consolidat com el líder indiscutible en la comunitat hispana a Twitch, amb gairebé 40.000 subscriptors a finals del mes passat. En un dels seus directes, Auron ha compartit informació sobre la nova atracció.

Més tard, el parc temàtic ha compartit un vídeo a través de les seves xarxes socials al qual mostra el moment de la suposada filtració i dona la benvinguda oficial a la nova muntanya russa: «Que l’‘streamer’ número u hagi filtrat la nostra nova atracció ens dona molt joc», comença el clip publicitari.

Primers detalls

Notícies relacionades

Tot i que per ara es desconeix en què consistirà exactament la nova secció d’‘Uncharted’ de Port Aventura Park, alguns usuaris ja s’han adonat d’alguns detalls. D’una banda, la tipografia del nom que s’utilitzava al vídeo amb AuronPlay es corresponia amb la pel·lícula protagonitzada per Tom Holland, un llargmetratge basat en les aventures de Nathan Drake a la famosa saga de videojocs. Finalment, un segon vídeo publicat per Port Aventura ha dissipat els possibles dubtes i ha confirmat que la nova atracció estarà directament vinculada a la pel·lícula que es va estrenar a principis d’aquest mateix any.

Així mateix, les últimes persones a visitar la zona del Far West (Oest Llunyà) del parc temàtic ja s’havien trobat un cartell en un espai en obres que anunciava la nova obertura. Amb l’estrena del vídeo, s’ha pogut comprovar que la tipografia utilitzada al tauló es correspon amb la del vídeo. Finalment, tot apunta que es tractarà d’una muntanya russa coberta, a diferència d’altres, com el Dragon Kahn, el Shambala o el Red Force de Ferrari Land.