El jutge envia a la presó els dos detinguts per matar un home a Mollerussa

El jutge envia a la presó els dos detinguts per matar un home a Mollerussa

ACN / Oriol Bosch

1
Es llegeix en minuts
EFE

Un jutjat de guàrdia ha acordat enviar a presó preventiva l’home de 62 anys i el seu fill de 36 que van ser detinguts acusats de matar una persona durant una baralla amb armes blanques en un bar de Mollerussa (Lleida) dimecres passat.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), el jutjat d’instrucció número 1 de Lleida, en funcions de guàrdia, ha imposat presó preventiva per a pare i fill, acusats dels delictes d’homicidi, baralla tumultuària, lesions i danys.

Els fets van tenir lloc cap a les 21 hores de dimecres passat, 23 de novembre, en un bar del Passeig del Compositor Beethoven de Mollerussa, quan dos grups de persones enemistades es van embolicar en una baralla en la qual es van utilitzar armes blanques.

Durant la baralla va resultar malferit un home que va rebre una ganivetada a l’abdomen, a conseqüència de la qual va morir malgrat els esforços dels sanitaris del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) que van anar al lloc i van intentar salvar-li la vida.

Dues persones més també van patir lesions durant la baralla, en un cas de caràcter lleu i en l’altre de més gravetat, per la qual cosa va ser traslladada a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

Notícies relacionades

Els Mossos van detenir al lloc dels fets un dels presumptes autors de l’homicidi i posteriorment el segon d’ells, i tots dos, pare i fill, van ser traslladats a la comissaria del cos policial a Lleida, on s’han mantingut fins que han comparegut al jutjat.

Tots els implicats en la baralla, amb vincles familiars entre ells, vivien a Mollerussa i en altres poblacions de la comarca lleidatana del Pla d’Urgell.