Arrestats

Una baralla entre dues famílies rivals de Mollerussa deixa un mort i un ferit greu

  • Els Mossos d’Esquadra han arrestat dos homes, un pare i el seu fill de 62 i 36 anys, respectivament, per apunyalar mortalment un home de 37 anys i ferir greument el seu germà

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sánchez
Guillem Sánchez

Periodista

Especialista en Successos, tribunals, assumptes policials i de cossos d'emergències

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Els Mossos d’Esquadra investiguen una violenta baralla entre dues famílies rivals en la qual va morir apunyalat un home de 37 anys. Els fets van tenir lloc aquest dimecres cap a les nou de la nit. Els dos grups, un d’integrat per tres germans i l’altre format per un nombre superior de familiars, es van enfrontar en un bar del centre de Mollerussa (Pla d’Urgell), al passeig de Beethoven.

Segons les fonts consultades per aquest diari, alguns dels participants en la baralla anaven armats amb navalles. Durant l’enfrontament els tres germans van resultar ferits de gravetat. Un d’ells, a causa de les ganivetades sofertes, va acabar morint. Un altre està ingressat a l’hospital. El tercer ja ha estat donat d’alta, perquè les ferides infligides són més lleus. La víctima, que va poder donar detalls de l’ocorregut a una de les primeres patrulles de la policia local que van acudir al bar, era pare de tres fills.

La baralla va provocar que diversos testimonis donessin la veu d’alarma trucant al telèfon d’Emergències. Al lloc es van desplaçar de seguida nombrosos efectius tant dels Mossos com de la policia local.

Gràcies a les explicacions de la mateixa víctima mortal i d’altres persones que van veure el que va passar, els Mossos van poder arrestar pocs minuts dos dels implicats. A tots dos detinguts, un pare i el seu fill de 62 i 36 anys, respectivament, se’ls acusa d’homicidi dolós i lesions, ja que a l’atac va morir una persona i va resultar ferida el germà, segons informa l’ACN.

Notícies relacionades

La investigació policial, que coordina l’Àrea d’Investigació Criminal (AIC) de la regió policial de Ponent dels Mossos, se centra ara a obtenir imatges de càmeres pròximes i també a recollir nous testimonis que ajudin a reconstruir el crim. La policia catalana haurà d’estar pendent, també, que aquest assassinat no generi nous capítols de violència.

Una de les famílies resideix a Mollerussa, i l’altra, al pròxim Palau d’Anglesola. Els Mossos no descarten noves detencions, perquè en l’incident, que segons algunes informacions pot ser considerat tumultuari, van participar més persones a més del pare i fill arrestats.