Anunci en xarxes

Desokupa assessorarà gratis l’Ajuntament de Premià de Dalt

Desokupa assessorarà gratis l’Ajuntament de Premià de Dalt
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’empresa Desokupa, que l’Ajuntament de Premià de Dalt (el Maresme) ha contractat per assessorar-lo en el tema de les okupacions delinqüencials, farà aquesta feina gratis. «Convida la casa», ha anunciat el propietari de l’empresa Daniel Esteve, a través del perfil de Desokupa a Instagram. «No acceptaré diners de l’ajuntament. Ho faré gratis. Convida la casa. El temps que necessitin. Espero que ho acceptin», ha dit. El contracte era de 3.000 euros anuals.

Notícies relacionades

¿Per què ha fet l’Esteve aquest anunci? Com explica en el vídeo, tot va ser arran d’un missatge anterior que va llançar a les xarxes en què «va ficar al mateix sac» tots els independentistes. «És un error que no puc tornar a passar. Vaig ficar tothom al mateix sac. Tinc amics independentistes amb qui es pot parlar amb educació. Em vaig equivocar i demano disculpes. «El meu atac anava per a Rufián i companyia i els rastaflautes de la CUP. A ells ni disculpes ni respectes», afegeix.

Per aquesta «relliscada», l’Esteve ha decidit no cobrar pels seus serveis. Acaba el seu missatge qualificant l’alcalde de Premià de Dalt, Xavier Triado, d’«heroi, valent i amb dos collons». Ha explicat que Desokupa assessora altres ajuntaments, però el de Premià de Dalt ha sigut el primer a fer-ho públic.